Levertijd

Heb je op werkdagen voor 14:00 je bestelling geplaatst? Dan zorgen wij ervoor dat je pakje binnen de 2 dagen op de post gaat (met uitzondering op weekenden en feestdagen). Na jouw bestelling bezorgen wij jou een bevestiging. De levertijd van onze pakjes bedraagt 2-5 werkdagen.

Verzendkosten

De verzending kost €6. Gratis verzending boven de €90.

Retourneren en ruilen

Is het item toch niet helemaal je ding of past het niet? Geen probleem! Je kunt je item binnen de 14 dagen retourneren zolang de items niet beschadigd zijn (geen make-up, ongedragen en vrij van geuren). Vul het retourformulier in en volg onderstaande stappen.

Uw retour dient aan de volgende eisen te voldoen:
1. Retourneren kan binnen de 14 kalenderdagen (deze 14 dagen retourtijd gaan in wanneer het pakje van ons wordt afgezet bij de post, ten laatste na 14 dagen dienen wij het retouritem ontvangen te hebben). Valt de 14e dag in het weekend of op een feestdag? Dan eindigt de bedenktijd op de eerstvolgende werkdag.
2. Het artikel is ongedragen (hiermee wordt niet het passen van de kleding bedoeld), ongewassen, zonder make-up vlekken, onbeschadigd en/of vrij van geuren.
3. Kosten verbonden aan de retour zijn steeds voor rekening van de afzender.
4. Stuur je een deel van de bestelling terug en behoud je het andere deel? Dan worden er geen verzendkosten terugbetaald.
5. De label(s) en/of toebehoren zijn niet verwijderd.
6. Sales/kortingen kunnen nooit geretourneerd worden.
7. Badmode en oorbellen kunnen nooit geretourneerd worden.